La plaça de la vila és un dels llocs més canviats i, alhora, més vius de Vilanova

La plaça de la vila és un dels llocs més canviats i, alhora, més vius de Vilanova

El Passeig Marítim, la Plaça de la Vila, la platja, els plataners i la seva olor o el canvi de paviment de molts dels carrers de Vilanova i la Geltrú són només alguns dels aspectes que el Miquel González ens ha descobert aquesta setmana a la nostra secció 'Paratges i personatges'. El nostre company Marc Bala, de Canal Blau, ha compartit un passeig amb aquest veí tan conegut del municipi que desprèn caliu i crítica a parts iguals. Si creieu que coneixeu la capital del Garraf, segur que mai l'heu vist com ens la presenta el Miquel...

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes