Josep Montero i Arnau Altimir abans de l'Acústics

Josep Montero i Arnau Altimir abans de l'Acústics

Són un dels grups revelació del panormama musical català. Van omplir la plaça Major de Vic en el Mercat de Música Viva i, encara sense pair l'èxit d'assitència, es van plantar als estudis de La Xarxa per oferir un parell de temes en directe i explicar que ja treballen en un nou disc de cara l'any vinent. Són Oques Grasses, el grup osonenc emergent que ha fet les delícies de la crítica amb els seu 'reggea cassolà'. Josep Montero i Arnau Altimir van interpretar els temes 'Feliç' i 'Cavall estable' enmig d'una entrevista distesa, divertida i amb molt 'màrqueting'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes