Pep Tugues i Gerald Fannon als estudis de Cugat.cat

Pep Tugues i Gerald Fannon als estudis de Cugat.cat

Sabem que la cultura no viu el seu millor moment. Produir i programar espectacles avui en dia és un una feina de risc i els teatres catalans han perdut un 21% dels espectadors de pagament el 2012-2013 respecte a la temporada anterior. Però no ens lamentarem del moment actual sinó que bufarem espelmes, les dels 20 anys que fa el Teatre-Auditori de Sant Cugat. L’any 1993 el Teatre-Auditori començava a ser una fita cabdal de la política cultural de Sant Cugat del Vallès. Dues dècades el Teatre-Auditori podríem dir que és un referent en el món cultural de la ciutat i la comarca. Com s’arriba a aquesta edat en uns moments com els actuals? N'hem parlat amb el seu diretor, Pep Tugues, i el programador, Gerald Fannon. A més, els hem fet una petita sorpresa!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes