Programa Especial 11 de setembre

latarda - 11/09/2013
La via catalana al seu pas per Girona

La via catalana al seu pas per Girona

La diada nacional de l'11 de setembre va arrencar amb la voluntat de tornar a ser històrica. Si l’any passat van sortir als carrers de Barcelona un milió i mig de persones, aquest any la manifestació va prendre forma amb una cadena humana de dimensions gegantines de 400 quilòmetres, que unia El Pertús i Alcanar. Des de La Tarda, des de la Xarxa de Comunicació Local, juntament amb les televisions i emissores locals, vam ser presents en aquesta via, la vam recórrer de nord a sud i de sud a nord. Va ser tot possible gràcies als periodistes de les emissores locals desplegats per tot el territori, que van ser els responsables d'aquesta emissió multiplataforma. Gràcies a ells, La Tarda va arribar a moltíssimes llars a través de la ràdio, la televisió i per internet.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes