I a la tercera hora de 'La Tarda d'Estiu' d'avui, la trentena i última edició, hem anat fins a Esplugues de Llobregat, població a 9 quilòmetres de Barcelona però que conserva encant i personalitat. Abans que res hem recordat la història ceramista d'Esplugues, amb la Fàbrica Pujol i Bausis com a gran exponent durant el segle XIX, un episodi clau de la Guerra del Francès que va ocórrer en aquesta població i la bateria antiaèria que es va instal·lar a la muntanya de Sant Pere Màrtir. Finalment hem parlat amb el nostre col·laborador cinematogràfic Jesús Gonzàlez dels estudis Esplugues City on es van rodar una bona colla d'spaghetti western i hem tancat parlant amb la Janaína Gonçalves, brasilera que viu a la ciutat des de fa 31 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes