A la tercera hora de 'La Tarda d'Estiu' avui hem conegut com l'Ametlla de Mar és una població de naixement força recent, el segle XIX. Van ser pescadors del Grau de València els que, atrets per les seves possibilitats com a zona de pesca, van acabar fundant la població. En segon lloc hem parlat la tonyina roja, la principal flota de la qual està situada en aquesta població; es tracta de l'empresa Balfegó. També hem tingut temps de repassar els menjars que els pescadors ingerien dalt dels vaixells durant les hores de pesca i que s'han convertit en clàssics de la restauració de la zona. Finalment hem parlat amb la Joanne Coupland, una anglesa que va venir a viure a l'Ametlla ara fa 13 anys i se'n va enamorar a la primera.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes