Avui a 'La Tarda d'Estiu' hem anat fins a Solsona, una de les ciutats que conserva una de les Festes Majors més impressionants de tot Catalunya, en honor a la Mare de Déu del Claustre, que es remunta al segle XVI, almenys. I que inclou una gran quantitat de figures i comparses, la majoria d'elles elaborades per Manel Casserres, mestre geganter, el fill del qual ens ha explicat que segueixin construint més gegants en l'actualitat. El músic Albert Fontelles ens ha il·lustrat sobre el ric patrimoni en aquest àmbit que es manté a Solsona i també hem parlat amb Roser Clotet, directora de Solsona FM, sobre la programació especial que l'emissora durà a terme aquests propers dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes