El nom de Roda de Ter anirà per sempre més lligat a Miquel Martí i Pol, el poeta més popular de la Catalunya contemporània, que ens va deixar el 2003. De manera que a l'hora de parlar de Roda ens hi hem referit, per exemple parlant del projecte de rehabilitació de La Blava, la fàbrica on va treballar durant 18 anys. També hem fet referència a la ruta literària Martí i Pol elaborada per Llorenç Soldevila i hem recordat també un altre escriptor coetani seu, Emili Teixidor, que va morir l'any passat després de viure un gran reconeixement per l'adaptació cinematogràfica de 'Pa Negre'. Al principi de tot, però, hem parlat de l'assentament de L'Esquerda, que es remunta a l'Edat de Bronze.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes