Castellar del Vallès començarà aquest dijous dia 5 la seva Festa Major amb un pregó que pronunciaran les actuals membres de Macedònia, un grup que va néixer en aquesta població del Vallès Occidental. De la mà de la regidora de Cultura Pepa Martínez hem repassat el calendari d'actes, que inclou més actes que en cap edició anterior: més de 160. A més a més, la majoria d'aquestes activitats s'organitzen des les entitats i associacions del poble. A la part final de la primera hora, com sempre, hem parlat amb l'antena local de La Xarxa, Ràdio Castellar, conversa durant la qual el seu director Julià Guerrero ens ha posat al cas de les darreres novetats de la Festa Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes