Tercera hora inusual avui a 'La Tarda d'Estiu', durant la qual hem superat els nostres límits territorials habituals i ens n'hem anat fins a Mallorca, concretament a Algaida, població que compta amb una emissora de ràdio vinculada a La Xarxa, Ràdio Titoieta. Aquesta població, relativament propera a Palma de Mallorca, té l'origen en l'època en què els àrabs varen passar per les Illes, per bé que es creu que hi havia ja un assentament pre-teleiòtic. Però si per alguna cosa mereix ser referenciada és perquè s'hi va produir -concretament en el Puig de Randa- un moment clau en la vida de Ramon Llull: ell mateix va deixar escrit que havia tingut una revelació -es creu que era el 1274- a partir de la qual desenvoluparà l'Art Iul·liana, un sistema d'abast universal per trobar la veritat i ser infal·lible a l'hora de convertir infidels.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes