Avui hem visitat una de les Festes Majors amb més anomenada de Catalunya, la festa dels Blancs i els Blaus de Granollers, que enguany arriba a la 30ena edició perquè es va començar a fer el 1983. D'aquesta competició entre els dos equips rivals, els Blancs i els Blaus, n'hem parlat amb els dos caps de colla, l'Aleix Caussa (Blancs), i Àlex Gontan (Blaus), que han intervingut en el mateix moment, en un diàleg que ha demostrat la sana rivalitat que hi ha entre els dos equips. També hem parlat de les músiques de la Festa Major amb el compositor de 3 de les melodies que se senten aquestes dies a la capital del Vallès Oriental, Martí Ventura. Finalment també hem contactat amb Paco Aguado, editor del magazine 'Granollers Avui', de Ràdio Granollers.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes