Avui una segona hora de 'La Tarda d'Estiu' marcada per l'actualitat dels festivals musicals a Catalunya, molts dels quals se celebren a la zona de la Costa Brava. Avui, concretament, hem desplaçat les nostres reporteres festivaleres C&C a Figueres, a la capital de l'Alt Empordà, on té lloc aquests dies la dotzena edició del festival Acústica. Allà hem parlat amb Delafé y Las Flores Azules, formació que actuava avui en un concert gratuït, i que fa uns mesos va treure el seu no disc, 'De ti sin mí' / De ti sin mí'. També hem pogut parlar amb el director del festival, Xavier Pascual, així com amb els responsables del Piknic Electronik de Barcelona i de l'Homenatge a la Terra, de Súria.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes