A la tercera hora de 'La Tarda d'Estiu' ens n'hem anat fins a Bellver de Cerdanya, una població amb molta anomenada en el turisme català i que manté uns atractius des de tots els punts de vista més que importants. Hem parlat, precisament, d'una nova activitat cultural que pretén reforçar aquesta popularitat: Trama, la primera Mostra de Músiques de Muntanyes d'Europa. També hem fet referència als atractius naturals de la zona amb Àngel Bonada, naturalista, i dels gossos d'atura, característics de la zona, amb l'Armand Flaujat, ensinistrador de gossos Pastors. Finalment, després de recordar amb la historiadora Queralt Solé com es va viure la Guerra Civil a la zona, hem conversat amb un suec que fa 12 anys viu a Bellver, l'Ulf Hallum.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes