La població maresmenca de Pineda de Mar està de festa des d'aquest dijous i fins aquest diumenge dia 1 i ho fa recuperant tradicions, en concret 'La Dansa de Pineda', una peça que ja es ballava a principis del segle XX però que s'havia perdut molts anys enrere. N'hem parlat a 'La Tarda d'Estiu' amb Agnès Rodié, la responsable de la recuperació d'aquest ball, que ha estat interpretat de nou aquest mateix dijous a la sortida d'ofici. També hem comentat l'aposta que el govern municipal ha fet enguany dins el programa de Festa Major per a nens i joves amb la regidora de Cultura Sònia Moraleda. Hi ha hagut temps també de parlar amb Pol Ros, del Consell de Joves de Pineda, que ens ha parlat de la Festa Jove que organitzen també aquells dies. Finalment hem parlat amb Manel Colàs, director de Ràdio Pineda, sobre el seguiment que l'emissora local associada a La Xarxa fa aquests dies de Festa Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes