Puig-Reig, sobre el mapa, és una població de tan sols 4.301 habitants situada a la comarca del Berguedà. Però alguna cosa deu passar entre els puigreigencs que expliqui la profusió d'activitats culturals que hi ha a la vila. Per començar, el Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre promogut des de la Polifònica de Puig-Reig; el Fòrum 10 Comunicació impulsat per Ràdio Puig-Reig des fa gairebé un quart de segle i La Festa del Solstici d'Estiu que recupera la presència dels templers a la població i que es fa cada any per Sant Pere. També hem repassat la història de Guillem de Berguedà, el trobador català del qual ens han arribat més textos, el qual es creu que va néixer i morir a la població. I finalment una proposta sorprenent i que acaba d'obrir les seves portes, el Logos Berguedà, un espai que combina cultura, gastronomia, espiritualitat i teràpia a l'antiga colònia industrial de l'Ametlla de Merola.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes