elveinatVilassarWEB La tercera edició de 'La Tarda d'Estiu' s'ha dedicat avui a Torelló, Vilassar de Mar i Molins de Rei, poblacions totes tres que compten amb emissores associades de La Xarxa. La primera hora del programa, com cada dia, l'hem dedicat a parlar d'una Festa Major, avui la de Torelló, que es tanca demà dia 1, Diada de Sant Feliu. Àngel Marginedas dels Dansaires de la Vall del Ges o el director d'Ona Ràdio, Pere Trabal, han estat dos dels nostres convidats d'avui. De 5 a 6 ens n'hem anat fins a Vilassar de Mar amb el grup El Veïnat, que ens ha encisat amb tota la festa que porten a sobre. Aquí els podeu veure amb la Iaia Montse, l'entrevistadora sense pèls a la llengua. I a la darrera hora del programa, hem parlat de Molins de Rei, com sempre amb la nostra visió cap enfora. Així, ens hem referit al Festival de Cinema de Terror de la població, a les poblacions amb què esta agermanada i finalment de la seva filla més il·lustra, la Margarida Xirgu.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes