1002873_499113966835734_717133195_n Avui ha començat l'edició d'estiu de l'espai La Tarda que emeten les emissores de La Xarxa, un programa que es fa des de Mataró Ràdio en col·laboració amb l'associació Clack. Presentat per Georgina Altarriba, cada dia el programa parlarà de tres localitats diferents del territori que compten amb una emissora vinculada a La Xarxa. En aquesta primera edició les localitats escollides han estat Mataró, Altafulla i Caldes de Montbui. La primera hora anirà cada dia dedicada a una Festa Major. A través de les seves músiques, els seus menjars, el brogit 2.0, els organitzadors... coneixerem per dins aquestes cicles festius que poblen el territori durant tot l'estiu. Avui hem començar parlant de Les Santes, la Festa Major de Mataró. La segona hora la dedicarem a parlar de grups de música que ens descobreixen el seu poble o ciutat. Avui hem obert foc amb la banda Satèl·lit, d'Altafulla (a la foto). A mitja conversa, on també intervenen amics de la formació, intentem desfer -o no- els tòpics de les poblacions amb Victoria Cagigas i Ariadna Ollé i al final la Iaia Montse formula les preguntes que ningú s'ha atrevit a fer. I a la part final, la tercera hora, cada dia anirem del territori cap enfora; descobrirem les múltiples connexions que una població pot tenir amb l'exterior en forma d'agermanaments, persones que hi han arribat, persones que n'han marxat i altres curiositats.  Avui hem parlat de Caldes de Montbui i de la seva història vinculada al termalisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes