ramonmirabetWEB La primera hora del programa s'ha dedicat a parlar de Cubelles, que avui dimarts dia 30 tancava la seva Festa Major petita. Hem parlat amb la regidora de Cultura i Comunicació Noemí Cuadra i amb Àngels Fusté, directora de Ràdio Cubelles, així com amb Magí Vilamajó, propietari d'un forn a la població. Com cada dia, les seccions de Maria Salicrú-Maltas al voltant del patrimoni musical de la festa i la secció de castellers amb Efren Garcia. A la segona hora hem descobert Sant Feliu de Llobregat de la mà de Ramon Mirabet, un músic d'aquesta població que es va fer famós a França en un programa de l'estil Operación Triunfo. Ara vol obrir-se camí a casa nostra i ens ho ha explicat en directe, a banda d'interpretar-nos diversos temes, tan seus com versions d'altres artistes com Bob Dylan. I a la tercera hora del programa d'avui, de 6 a 7, ens hem capbussat a La Selva del Camp, una altra població, en aquest cas del Baix Camp, que compta amb una emissora municipal vinculada a La Xarxa. Hem conegut 'El Misteri de la Selva', una peça teatral singular que s'interpreta al voltant de la Mare de Déu d'Agost, hem repassat la trajectòria d'un fill i·lustre de la població, Ventura Gassol, i finalment ens n'hem anat fins a Regensburg, a Alemanya, per conèixer una selvatana que hi viu, la Clàudia Kirchner.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes