L'estiu és l'època de l'any en què la gent llegeix més

L'estiu és l'època de l'any en què la gent llegeix més

Amb les vacances a tombar de la cantonada hem dedicat el darrer Lectures Compartides de la temporada a descobrir quins són els llibres més adients per aquest estiu i és que aquest és, possiblement, el moment de l’any on hi ha més lectors! Amb l'ajuda de la Núria Dòria, de la Llibreria Dòria de Mataró, i del Salvador Bassó, llibreter de la Llibreria-Papereria Núria d’Olesa de Montserrat, hem analitzat quin és el millor llibre per vosaltres! Així que, ja sigueu d’aquells que voleu aprofitar els dies lliures per gaudir d’aquell llibre que fa mesos teniu a la tauleta; o dels que voleu aprofitar per llegir els grans clàssics i poder quedar bé a les tertúlies amb els amics; ja sigueu de llibres lleugers, best-sellers o thrillers, hi ha un llibre per a vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes