toni ponce

Toni Ponce als estudis de Ràdio Sant Sadurní

En l'últim Herois Locals de la temporada hem volgut conèixer la història de superació de dos esportistes discapacitats. Als estudis de Ràdio Sant Sadurní hem parlat amb el nedador vilafranquí Toni Ponce, del Club Natació Sitges. Pateix paraparesia espàstica bilateral i fa un any que ha tornat a posar-se el banyador després d’estar 10 anys aturat. La seva tornada ha anat acompanyada de cinc medalles d’or, quatre de plata i una de bronze en els Campionats d’Espanya a part de múltiples rècords d’Espanya en els grups S6 i S7 de natació adaptada als 50, 100 i 200 metres braça i lliures. Als estudis de Ràdio Sant Hilari ens ha acompanyat en Guillém Danés, atleta de 22 anys que el 2010 va patir un accident que li va fer perdre la cama dreta. El passat mes de maig s'ha penjat la medalla d'or en els 100 metres del Campionat d'Espanya en la categoria d'amputació T44 amb el Geieg de Girona. Tots dos atletes analitzen l'esport adaptat i reclamen suport a les institucions per a poder seguir practicant-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes