Carles Muñoz, a l'esquerra, i Noé Adell als estudis de Cugat.cat

Carles Muñoz, a l'esquerra, i Noé Adell als estudis de Cugat.cat

Un total de 320 jugadors i tècnics de 16 seleccions d'arreu del món se citen des d'aquest dissabte i fins al 10 de juliol a Sant Cugat per disputar la ICUP, és a dir, la Copa Intercontinental de Futbol 7 per paralítics cerebrals. N'hem parlat amb el President de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Carles Muñoz, i amb el jugador de la selecció catalana i espanyola Noé Adell, que assegura que 'és tot un repte poder jugar aquesta competició' que es disputa per primera vegada l'estat. Noé i els seus companys han quedat enquadrats al grup A, juntament amb Escòcia, Holanda, i el Canadà, amb qui disputaran el partit inaugural. Els vuit més ben classificats aconseguiran una plaça per al Mundial del 2015.
[VÍDEO] Coneix el futbol 7 amb paràlisi cerebral

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes