12Sabíeu que un 53% dels espanyols pateix ansietat o por si s’oblida el seu mòbil a casa? Sabíeu que les persones a qui els passa això és que pateixen NOMOFOBIA, una malaltia tan moderna com els telèfons mòbils, que segons els experts indica la por irracional a sortir de casa sense ell. Sabíeu que una persona consulta una mitjana de 34 vegades al dia el seu telèfon? El 96% dels ciutadans del conjunt de l’estat tenen telèfon mòbil, una xifra que, atenció, supera la registrada als Estats Units, la Xina o França. Sou dels que aprofiteu l’estiu per apagar el telèfon mòbil i sentir-vos una mica més lliures o és en aquesta època de vacances quan preneu consciència de la vostra dependència tecnològica. Sigui com sigui volem aprendre les 4 claus necessàries per desintoxicar-nos a nivell tecnològic.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes