josep bordes'Qui vulgui lluitar, que s'agafi de la mà'. Aquest és només algun dels leit motives que podem trobar a 'Lo món d'un mos' el cinquè, i fins al moment darrer, disc de la formació de Terres de l'Ebre Pepet i Marieta. Després de 14 anys en actiu i reivindicant la manera de veure el món d'aquelles contrades, Josep Bordes ha estat aquest dijous a l'Acústics de La Tarda per encomanar-nos la seva manera positiva de lluitar contra la crisi. Amb un estil caracteritzat per la fusió i el mestisatge i amb unes col·laboracions de luxe (Adrià Salas de La Pegatina; Joan Garriga de La Troba Kung-Fú, o Pep Gimeno Botifarra) Pepet i Marieta demostren que els anys no passen en va i que, com el bon vi, amb el temps milloren. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes