L'actuació de Manel serà un dels plats forts de la programació d'aquesta  25a edició de l'Anòlia

L'actuació de Manel serà un dels plats forts de la programació d'aquesta 25a edició de l'Anòlia

Aquest dijous es dóna el tret de sortida al festival més veterà del pop-rock català, l’Anòlia, que enguany arriba a la seva edició número 25. Fins el 27 de juliol, Igualada es convertirà en l’epicentre d’un programa cultural obert a tots els igualadins de manera gratuïta on la música serà la principal protagonista. Els Catarres, Manel, Bremen, Gerard Quintanta, Miqui Puig i les Mamzelles són només alguns dels artistes que conformen el cartell d’aquesta 25a edició que ha preparat una programació especial, on es farà un repàs a la seva trajectòria, per celebrar aquesta efemèride. Nosaltres n'hem conegut tots els detalls de la mà del Director de l’Institut Municipal de Cultura d’Igualada, Jep Rabell; i del director de la revista musical Enderrock, Lluís Gendrau, que és també director artístic del festival, que ens ha confessat que l'Anòlia "és un festival pioner del rock català, referència a la Catalunya Central que és equiparable al Mercat de la Música Viva de Vic".

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes