passadorsL’etnografia és la ‘ciència que descriu els costums i les tradicions dels pobles’. I des de fa tres anys s’ha creat la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic. Una mostra que va donar el tret de sortida el 4 de juliol i que enguany té 4 seus: Amposta, Esterri d’Àneu, Torroella de Montgrí i Manlleu. El constant creixement d'aquesta Mostra posa de manifest l'augment d'aquest cinema a casa nostra. N'hem parlat amb en Pere Casas, del Museu Industrial del Ter, Oriol Gracià, realitzador tortosí autor de ‘Los últims passadors. La fi dels barquers al Delta de l'Ebre’, Gerard Cruset, director del Museu de la Mediterrània, i Ignasi Ros, tècnic de l'Ecomuseu Valls d'Àneu, d'Esterri d'Àneu. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes