Lluís Soler als estudis de Ràdio Vic

Lluís Soler als estudis de Ràdio Vic

L'actor amb la veu més profunda del país, Lluís Soler, nascut a Manlleu, ha estat el protagonista de l'Entrevista Compartida d'aquesta setmana. Soler ha explicat que està en un moment de la seva vida en què necessita 'no tenir massa projectes i poder gaudir de cada cosa que fa'. Des dels estudis de Ràdio Vic l'actor ha reconegut que la seva veu l'ha ajudat en tota la seva trajectòria, però ha assegurat que interiorment mai ha estat conscient de tenir una veu tan característica. Soler ha parlat de la seva inclinació desmesurada pel vers, de la seva passió pel món del ciclisme, i ha avançat els projectes que prepara de cara a la nova temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes