EBF_VOL113Si aquest cap de setmana esteu per la Catalunya Central caldrà que aixequeu la vista cap al cel perquè una cinquantena de globus aerostàtics d’arreu del món tornaran a tenyir el cel d’Igualada, a la comarca de l’Anoia. La competició esportiva de l’European Balloon Festival, que va començar dimecres i que s’allargarà fins el proper duimenge, ja s’ha consolidat com un certamen de referència a nivell europeu i arriba enguany a la seva 17a edició carregada de novetats! Una cita ineludible per als pilots i una festa molt esperada pels igualadins, que participen multitudinàriament del Festival. N'hem parlat amb Àngels Chacón, segona Tinent Alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, i Jordi Enrich i Marian Guerrero, que ens expliquen les novetats de l’edició d’enguany, el vol de tapes i els iglús de vent.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes