km 0Cada vegada sentim més a parlar de productes de proximitat i de Km 0. Són aquells que fan referència als aliments que passen directament del productor al consumidor. D’aquesta manera s’eliminen intermediaris, es perjudica menys el medi ambient, perquè s’evita transport llarg i embalatges, i els aliments acostumen a tenir més sabor perquè són, més frescos. Cada vegada la gent està més conscienciada sobre el valor afegit de consumir aquests productes el que fa que hagi augmentat considerablement la seva demanda. Com a resultat apareixen nou establiments centrats en aquests productes, com el Muuuak!, que podem trobar a Lleia i Manresa, i La Nyàmera de Vic, amb qui hem analitzat aquest fenomen. També hem parlat amb el productor d'embotits de Km 0 Jaume Rafecas, propietari de la xarcuteria Cal Xullat de Torrelles de Foix, a l’Alt Penedès.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes