Parlant de Sons del Món amb Blaumut i Joan Dausà

Parlant de Sons del Món amb Blaumut i Joan Dausà

Hi ha poques coses que proporcionin més plaer que gaudir de bona música acompanyats d’una copa de vi. Si a això hi afegim una nit d’estiu, el marc incomparable de la Costa Brava i sortides en catamarà,  el maridatge es converteix en perfecte! Aquesta és precisament l’aposta del 'Festival Sons del Món. Vi and music Empordà' que fins el 27 de juliol ofereix una programació que, en sis edicions, ha aconseguit consolidar-se com una de les cites obligatòries pels amants del vi i la música de les comarques gironines. N'hem parlat amb els seus protagonistes, Joan Dausà, Blaumut, la sommelier Anna Vicens i el director del festival, Xavier Pasqual. La cita, però, també comptarà amb artistes de renom com Sílvia Pérez Cruz, Manel, i Luz Casal  són alguns dels caps de cartell que aquests dies maridaran la seva música amb el millor vi D.O Empordà. Una cita que no només posa en valor la música feta a casa i el producte de la terra, sinó també el territori i els seus espais.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes