food-bookAmb la voluntat de fusionar les dues seccions de cada dimarts, la Gastroteca i el Lectures Compartides, hem decidit dedicar un dia a parlar de llibres gastronòmics en una secció que hem anomenat Gastrolectures. Hem parlat del fenomen 'Pasta per als Catalans', el primer llibre d'Antonella Speranza en el qual recull gran part de la feina que fa al seu blog. També hem comentat el segon llibre de Manel Guirado, titulat 'Quines coses més extranyes que mengem a Catalunya'. A més, hem comptat amb Xavier Cortacans, promotor del llibre escrit a quatre mans entre Nandu Jubany i Kilian Jornet 'Muntanya i sobretaula', amb Bernat Fàbregues, responsable de Happy Books per analitzar l'èxit d'aquesta mena de llibre i hem acabat descobrint el projecte TupperBokks, que impulsa la responsable de la biblioteca Josep Lladonosa d'Alguaire, Norma Soldevila.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes