cinema orientalEl Festival Nits de cinema oriental arriba del 9 al 14 de juliol a Vic a la seva desena edició. Per celebrar aquest dècada oferereixen més cinema, més gastronomia i més activitats que mai, el que els converteix en l'únic festival totalment especialitzat en cinema asiàtic del país. Fins a 35 pel·lícules conformen la programació d’aquest any, 18 d’elles a la secció oficial competitiva i la resta repartides entre la retrospectiva Taiwan Excellence, les sessions infantils i sessions especials com la Nit Grindhouse o la marató de cinema fantàstic filipí. Enguany el país convidat i patrocinador és Taiwan, tot i que trobarem projeccions de tot el continent asiàtic. A més de films, també hi haurà activitats gastronòmiques per complementar la mostra. N'hem parlat amb el seu director, Quim Crusellas, amb Xavier Domínguez, dissenyador dels dibuixos del festival, autor de l'exposició 10 anys dibuixant les nits i Tejinderjit, membre de l'associació cultural de l’Índia de Vic.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes