La Marta i el David, d'Acousters, als estudis de la Freqüència Barcelona

La Marta i el David, d'Acousters, als estudis de la Freqüència Barcelona

'Darrera la porta' és el títol del primer treball dels Acousters, una formació 100% gironina que aquest dijous ha estat la protagonista de la nostra secció d'Acústics. La Marta Pérez i el David Abad, dos dels cinc components de la formació, ens han explicat els seus inicis com a grup de versions i com han arribat a publicar aquest disc que ha estat molt ben rebut per la crítica. Amb unes lletres que veuen de les experiències personals i amb unes melodies a mig camí del folk i la cançó d'autor, 'Acousters' promet tot un món 'darrera la porta'. YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes