Pol Amat als estudis freqüència Barcelona.

Pol Amat als estudis freqüència Barcelona.

El millor jugador d'hoquei herba català de tota la història, Pol Amat, ha estat el protagonista de l'Entrevista Compartida' d'aquesta setmana, en la qual ha explicat que va rumiar-se molt la decisió 'de retirar-se' en acabar la present temporada, fa un mes aproximadament. Amat ha repassat la seva trajectòria, que inclou 5 Jocs Olímpics i el reconeixement a milor jugador del món l'any 2008. L'exjugador de l'Egara diu que 'no descarta tornar al món de l'hoquei d'aquí a un temps per fer-lo créixer', ja que, segons explica, la lliga espanyola ha perdut potencial en comparació amb d'altres competicions europees com l'holandesa o l'alemanya, el que provoca que molts jugadors marxin.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes