El Picalletres és un dels esdeveniments de caire pedagògic i lingüístic més important de Catalunya

El Picalletres és un dels esdeveniments de caire pedagògic i lingüístic més important de Catalunya

'Dactilocomposició' és la paraula que va convertir el jove vigatà Guillem Mirabent en el guanyador de la 5a Gran Final del 'Picalletres', el concurs per als millors lletrejadors de Catalunya. Es tracta d'una iniciativa que ja compta amb 8 anys de vida i pel qual ja han passat més de 87.000 escolars de 3r d'ESO de tot Catalunya. N'hem parlat amb la seva directora, la Silvia Pons; amb el guanyador i la tercera finalista d'aquesta edició, Guillem Mirabent i l'alumna de la Roca del Vallès, Laura Brand; i amb la mestra del Guillem, la Jacqueline Bofill.  

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes