Lyona als estudis freqüència Barcelona

Lyona als estudis freqüència Barcelona

Marta Puig, més coneguda com a Lyona, és una esparreguerina de 33 anys que és la sensació del panorama audiovisual actual. Formada a l'ESCAC, Lyona ha fet videoclips per a grups com Love of Lesbian, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, Sidonie, i Pau Vallvé, entre molts altres. Els seus videoclips són propers, ja que assegura que li 'agrada treballar amb els primers plans i amb els detalls'. A més, ha fet 'spots' publicitaris, és discjòquei, dibuixa i ara vol 'aprendre a tocar el baix'. Reconeix que és 'hiperactiva i addicta al treball' i la seva font d'inspiració apareix quan va 'en un vehicle en moviment'. Recentment ha 'fitxat' per Zentropa Spain, la productòria del director de cinema danès Lars Von Trier, amb el qual no descarta arribar a fer 'un llargmetratge', tot i que explica que també té en ment portar a dirigir una 'sèrie, a ser possible còmica'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes