Manuel Cusachs als estudis de Mataró Ràdio

Manuel Cusachs als estudis de Mataró Ràdio

El Museu de Mataró dedica a partir d'aquest dijous una exposició a les escultures que Manuel Cusachs va fer d’'El caminant i el mur'de Salvador Espriu. És la tecera vegada que es pot veure aquesta obra completa de l'escultor mataroní, que per primera vegada arriba a la seva ciutat natal. Això 'fa una gran i·lusió' a l'escultor, protagonista de la secció Herois Locals d'aquesta setmana. Cusachs ha repassat la seva trajectòria i ha explicat que va ser llegir l'obra 'El caminant i el mur' d'Espriu vora la mar que 'em venien al cap formes escultòriques i volums que anava anotant en una llibreta'. Després de diversos encontres amb el poeta arenyenc, Cusachs va anar donant forma a les obres, de bronze. Per a Cusachs 'la inspiració és una cosa estranya, és més aviat una sensació que ens ve provocada per la visió, la lectura o la música'.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes