Marc Martinell, al centre, amb la resta de socis de Minoryx

Marc Martinell, al centre, amb la resta de socis de Minoryx

L'empresa Minoryx, situada al Tecnocampus de Mataró, ha estat guardonada recentment amb el Premi Emprenador XXI com a empresa amb major potencial de creixement de l'estat espanyol. Minoryx es dedica a la cerca de tractament per a malalties minoritàries, descobrint i desenvolupant fàrmacs. El seu fundador, Marc Martinell, ha estat el protagonista del 'Valors Actius' d'aquest dilluns. Martinell, químic de professió, assegura que malgrat que la investigació està patint fortes retallades, hi ha empreses interessades a investigar i comercialitzar aquesta mena de fàrmacs malgrat la poca demanada i, conseqüentmnent, la baixa rendibilitat econòmica. A l'octubre, Minoryx participarà a la fase estatal del Premis Emprenador XXI, un guardó reconegut amb 20.000 euros que els donaria un nou impuls.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes