Joan Colomo oferirà a l'(a)phònica un dels últims concerts de la seva gira 'Producto Interior Bruto'

Joan Colomo oferirà a l'(a)phònica un dels últims concerts de la seva gira 'Producto Interior Bruto'

Tres espectacles creats exclusivament per al festival, tres artistes que actuen per primera vegada a Girona i nou grups que presenten disc a terres gironines són la carta de presentació del Festival (a)phònica de Banyoles que enguany arriba a la seva 10a edició. Manel, Standstill, La Troba Kung-Fu, Joan Colomo, Núria Graham, Juan Perro, Xerramequ Tiquis Miquis i Puntí són alguns dels caps de cartell que es podran entre el 20 i el 24 de juny a la capital del Pla de l’Estany. Es tracta del primer festival de la temporada que, mantenint la voluntat de dur a terme un esdeveniment participatiu i obert a tota la ciutadania, manté uns preus populars i combina grups consolidats amb propostes més noves que permetin conèixer tots els racons de la ciutat. N'hem parlat amb el seu director, Francesc Viladiu, i el músic Joan Colomo.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes