La Carol i l'Aleix als estudis de la Freqüència Barcelona

La Carol i l'Aleix als estudis de la Freqüència Barcelona

Després de treure el seu primer disc, tot i que ja fa força temps que volten pel circuit indie català, Illa Carolina va omplint de personalitat un projecte que viu de la pausa, suggeridor i molt singular. El grup de Parets del Vallès que comanden Carol Badillo i Aleix Prats va començar a fer cançons cap als volts de 2009 i un any més tard treien la primera demo amb tres títols. Aquell mateix octubre els van proposar participar en el projecte d'exposició que preparava la Fundació Miró: Genius Loci, sobre grups catalans de l’escena musical actual. Al 2011, i amb una segona demo, van actuar al PopArb i al Faraday, dos dels festivals més prestigiosos de música que es fan al país. Ara, amb un disc sota el braç, els nois d'Illa Carolina lluiten per trobar una oportunitat en un mercat musical cada cop més complicat, i ho fan amb la paciència i la personalitat que els caracteritza.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes