Núria Graham als estudis de Ràdio Vic

Núria Graham als estudis de Ràdio Vic

El Festival Foramuralla de Vic arriba a la seva tercera edició i, un any més, compta amb un cartell de luxe encapçalat per un dels noms propis del panorama musical català com és Manel i els seu ‘atletes baixin de l’escenari’. A més de Manel, el Foramullara comptarà amb un àmpli repertori de grups catalans, amb la jove promesa osonenca Núria Graham al capdavant, encarregada d'obrir el certamen. El dia abans, 21 de juny, i per anar obrint boca, el Teatre Orfeó de Vic acollirà dos concerts més en el marc del Foramuralla. El prmier d'ells anirà a càrrec de Pau Vallvé, que va explicar 'la il·lusió' que li feia participar d'aquest festival i va elogiar la música de la jove Graham. A més de Vallvé, també hem comentat com es presenta aquest festival, amb el seu organitzador, Jordi Casadesús, de la Jazz Cava, i amb Núria Graham, que ha explicat que se li presenta 'un estiu amb moltes concerts'. Una de les novetats del Foramuralla d'enguany és l'edició especial per als més petits. Serà aquest diumenge 16 i té un cost de 4 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes