Àlex Cassanyes als estudis freqüència Barcelona

Àlex Cassanyes als estudis freqüència Barcelona

Aquest capelladí de 30 anys ha aconseguit recentment el seu primer guardó internacional. Va ser a finals d'abril a la Jazzhouse de Cophenaguen, a Dinamarca, on amb la seva composició 'After the dawn', es va proclamar campió de la primera edició del 'The 1st Annual Young European Bigband Composer Competition'. A Cassanyes l'afició per la música li ve de família, però no va ser fins als 15 anys aproximadament que va decidir dedicar-s'hi plenament. Reconeix que aquest reconeixement li ha permès tenir una mica més de projecció com a compositor tot i que assegura que gaudeix molt com a professor de música a l'Escola Municipal de Música de Vilafranca del Penedès i fent de director de la C-15 Jazz Band.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes