Xavier Boada als estudis freqüència Barcelona

Xavier Boada als estudis freqüència Barcelona

L'actor Xavier Boada, conegut pel personatge Prats de la sèrie catalana 'La Riera', ha avançat que l'any que ve estrenarà un muntatge a la Sala Muntaner amb l'actor Lluís Soler, titulat 'Per un si per un no', que li fa molta il·lusió. Durant l'Entrevista Compartida d'aquest dijous, Boada ha reconegut que és poruc i ha definit que 'el gran motor de la vida és la por' tot i que ell s'ha passat la vida prenent decisions arriscades. L'actor, a més, ha confessat quins rituals repeteix sempre abans de sortir a l'escenari i ha explicat per què va prendre la decisió d'abandonar la companyia Els Joglars on hi va estar durant 13 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes