Carla Giudici14 anys al màxim nivell, 25 títols i tot un referent en el món de l'hoquei patins. Amb 27 anys Carla Giudici ha decidit retirar-se i deixar l'esport al qual s'ha dedicat tota la vida. Assegura que la decisió 'està presa i meditada', i que, almenys per un temps, es desvincularà de l'hoquei patins. La capitana del Club Patí Voltregà penja l''stick' amb dos títols sota el braç, la Copa d'Europa i l'OK lliga. Per aconseguir el triplet tan sols ha faltat la Copa de la Reina, que van perdre malgrat jugar-la a casa, a Sant Hipòlit de Voltregà, el municipi més petit d'Osona i uns dels més menuts de Catalunya, però amb una llarga tradició i afició per l'hoquei patins. Giudici ha estat l'Heroïna Local d'aquesta setmana, i sobre la seva absència n'hem parlat amb el tècnic David Bou, que ha reconegut que coneixia la decisió amb temps, ha valorat la importància de la capitana de l'equip dins i fora del camp, i ha confirmat el fitxatge de Berta Tarrida per a la temporada vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes