920151_470320229715108_1507507684_oL'arròs ha estat el protagonista de 'La Gastroteca' d'aquesta setmana. Aquest cereal, que ja es conreava a l'Àsia fa més de 4.000 anys, constitueix avui en dia la base de l’alimentació de la major part de la humanitat pel seu baix preu i per les enormes possibilitats que ofereix a l’hora de cuinar-lo i degustar-lo. Hem descobert diferents varietats, com l'arròs bomba, el de Pals o d'altres varietats que es parlen al Delta de l'Ebre. També hem aprofitat per coneìxer el més bàsic per fer una bona paella i, de fet, hem descobert la paells d'embotit que ofereix el restuarant el Foment de Tona, de la mà del seu cuiner, Joan Gea, i també les especialitats del restaurant El Padró de Pals.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes