El Teatre l'Acudit d'Alfarràs celebra el 30è aniversari amb el Rei Lleó

El Teatre l'Acudit d'Alfarràs celebra el 30è aniversari amb el Rei Lleó

Després de l’èxit de la pel·lícula de Disney, les cançons d’Elton John i Tim Rice van donar lloc al musical 'El Rei Lleó', una obra que ja han vist més de 65 milions d’espectadors , té un palmarés de 70 premis internacionals i ja porta més de 15 anys sobre els escenaris. El fenonem d’aquest musical genera adeptes allà on va! Després de triomfar al Teatre Lope de Vega de Madrid, el rei de la sabana arriba a Catalunya: el grup de teatre l’Acudit d'Alfarràs culmina la celebració del seu 30è aniversari amb l’estrena del musical i els nens i nenes de l'escola Guilleries de Sant Hilari també el representaran en l'espectacle de final de curs. N'hem parlar amb els seus protagonistes!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes