La mandra, la manca de temps i d'inspiració són les principals excuses que ens posem per no escriure

La mandra, la manca de temps i d'inspiració són les principals excuses que ens posem per no escriure

Aquesta setmana hem dedicat el Lectures Compartides als 'escriptors PERÒ': aquells a qui res fa més feliç que escriure però sempre acaben trobant l’excusa perfecta per no teclejar ni una línia! Amb l'ajuda de la Maria Teresa Saborit, creadora del web VullEscriure.cat, i del Jordi Muñoz, co-director de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonés, hem detectat que la mandra és el pitjor enemic per començar a escriure, que hi ha moltes eines al nostre abast per millorar el nostre estil i que el principal secret per esdevenir un escriptor d'èxit és escriure.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes