La Unitat canina gossos SOS Sant Hilari treballa amb gossos per fer perdre la por a les dones maltractades

La Unitat canina gossos SOS Sant Hilari treballa amb gossos per fer perdre la por a les dones maltractades

La Unitat Canina Gossos SOS Sant Hilari és una entitat que, a través de la formació i l’ensinistrament de gossos, vol aconseguir fer perdre la por a les víctimes de maltractaments de manera que puguin mantenir una vida normal acompanyades d’aquests animals. Després de 22 mesos de feina el projecte va veure la llum aquest dissabte quan es va fer entrega del primer gos a la Xaro, víctima de maltractaments i presidenta de l'associació. També hem parlat amb l'ensinistradora de gossos Marta Barrera i la Montse Cerezo i el Lluís Avila, de la guàrdia municipal de Sant Hilari, que ens han explicat com l'entrenament en positiu és la clau per ensinistrar aquests gossos i com l'objectiu principal de la iniciativa es defensar les dones els 3 - 4 minuts que passen entre que es truca als municipals i aquests triguen a arribar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes