Què és un Parc de les Olors?

latarda - 27/05/2013
Pilar Comes, als estudis de Cugat.cat

Pilar Comes, als estudis de Cugat.cat

Sabríeu dir que és un parc de les olors? De fet, existeix la Xarxa de Parcs de les Olors, que són espais enjardinats concebuts per a ser viscuts, compartits i descoberts a través de gairebé tots els nostres sentits. L’objectiu primordial és recuperar la cultura de les herbes en un entorn pràctic, senzill, amable i ple de significats. N'hem parlat amb la seva responsable, Pilar Comes, ham la Lourdes Sorribas, del parc de les olors d'Almacelles, i amb l'Àlex Masses, que s'ha decidit ha posar en marxa el primer parc de les olors del Pla de l'Urgell, a Linyola. També hem conegut la importància d'exercitar l'olfacte amb la Maria Ortega, experta en aromaterapia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes