Manolo Escobar, a la dreta, als estudis d'Amposta Ràdio

Manolo Escobar, a la dreta, als estudis d'Amposta Ràdio

El cantant Manolo Escobar encara segueix oferint concerts als seus 81 anys. Aquest dijous ha estat el protagonista de l'Entrevista Compartida, on s'ha referit a la situació actual que viu Catalunya. Tot i que no ha volgut mullar-se massa, Escobar ha assegurat que 'les coses estan molt millor de com les veu molta gent' i ha explicat que si mai Catalunya és un país independent 'vindré a tocar tranquil·lament i interpretaré la cançó 'Que viva España''. El cantant a més ha assegurat que 'mentre a la gent li agradi allò que canta' no pensa retirar-se dels escenaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes