Jaum Fàbregas, als estudis de Ràdio Sant Hilari

Jaum Fàbregas, als estudis de Ràdio Sant Hilari

Actor, director, monologuista i doblador. En Jaume Fàbregas és tota una institució al seu poble, Sant Hilari Sacalm, i també en el món del teatre amateur. Assegura que quan puja a l'escenari 'es transforma totalment' i no té 'nervis' quan ha d'actuar. Les seves primeres passes les va donar representant els pastorets amb 10 anys. Ara, ja jubilat, no amaga 'la il·lusió' que li provocaria 'poder desdicar-s'hi de manera professional'. Recentment ha estat guardonat com a millor actor principal en el Concurs de Grups Amateurs de Teatre Ciutat de Tàrrega, que organitza el grup de teatre Bat. La seva presidenta, Teresa Robert, ha explicat les qualitat del Jaume com a actor i ha valorat la tasca del Grup de Teatre de Sant Hilari, que s'ha emportat set guardons, entre ells el de 'votació popular', el que 'més il·lusió', segons Fàbregas.

1 comentari Jaume Fàbregas: ‘Ara que estic jubilat m’agradaria provar sort com a actor professional’”

  1. mauri says:

    jaume es una persona mol alegre i amic dels seus amics i bol bon acto

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

la_tarda

    Etiquetes